Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

Zawieszony komputer win7


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   Hasaramba

Hasaramba
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralny

Napisano 26 kwiecień 2013 - 10:37

Witam jestem nowy wiec witam wszystkich :-)

 

Mam taki problem.

Gdy włączam komputer wszytko sie ładnie pokazuje cały pulpit myszka dziala wszystko elegancko lecz gdy dwukrotnie klikne jaką kolwiek ikone to nie dość że się nie otwiera to i do tego komputer mi sie zawiesza a dlaczego to nie mam pojęcia.

Wszystko było ok wyłączyłem komputer tak jak to powinno sie robić po 10min włączyłem go spowrotem i dzieje się to co napisałem wyżej.

Jesli jest gdzies taki temat czy cokolwiek z tym zwiazanym prosze o wyrozumiałość nie mam zbyt wiele czasu więc piszę nowy temat.

Prosze o szybką pomoc.

Pozdrawiam


  • 0




#2 ONLINE   Youki

Youki
  • Moderator
  • 60470 postów
8944
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 26 kwiecień 2013 - 12:40

Podaj pełną konfiguracje Twojego PC wraz z marką i mocą zasilacza.


  • 0

Grzeczniej ... 

 

 

 


#3 OFFLINE   Hasaramba

Hasaramba
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralny

Napisano 26 kwiecień 2013 - 14:47

nie dam rady wszystkiego podac dokladnie poniewaz nic mi nie dziala na moim pc

2g ram 512mgb karta graficzna asus moc zasilacza 350w nie wiem co ci jeszcze potrzeba marka NTT kupiony w sklepie avans jakies 4 lata temu


  • 0

#4 ONLINE   Youki

Youki
  • Moderator
  • 60470 postów
8944
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 26 kwiecień 2013 - 15:05

moc zasilacza 350w

Markę napewno będziesz w stanie podać, jednak skoro kupiony w Avansie to można się domyślić, że zasilacz będzie z czarnej listy.

Masz możliwość wziąć od kogoś inny markowy zasilacz i sprawdzić czy problem ustąpił?


Użytkownik Youki edytował ten post 26 kwiecień 2013 - 15:27

  • 0

Grzeczniej ... 

 

 

 


#5 OFFLINE   Hasaramba

Hasaramba
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralny

Napisano 26 kwiecień 2013 - 15:15

mam taka mozliwosc marka "NTT" a marka zasilacza  FSP GRUP INC


  • 0

#6 ONLINE   Youki

Youki
  • Moderator
  • 60470 postów
8944
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 26 kwiecień 2013 - 15:28

FSP GRUP INC

Fortron czyli jednak nie czarna lista :)

Ile masz kości pamięci RAM?


  • 0

Grzeczniej ... 

 

 

 


#7 OFFLINE   Hasaramba

Hasaramba
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 4 postów
0
Neutralny

Napisano 26 kwiecień 2013 - 15:44

mam 2 kosci po 1gb i juz sprawdzalem jedno i drugie i dupa :<

zr ze tak wolno odp ale nie mam jak wczesniej

:)


Użytkownik Hasaramba edytował ten post 26 kwiecień 2013 - 15:44

  • 0

#8 OFFLINE   Natsuki Kuga

Natsuki Kuga
  • VIP
  • 1813 postów
295
Znakomity

Napisano 27 kwiecień 2013 - 13:22

Próbowałeś trybu awaryjnego? Na nim dzieje się to samo?


  • 0

Dlaczego nie warto korzystać z programów firmy IOBit: http://shanegowland....-sucky-company/

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)