Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

Czarny ekran (LoL)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   NewbieWithPC

NewbieWithPC
  • Użytkownik
  • 15 postów
0
Neutralny

Napisano 12 kwiecień 2013 - 12:20

Siemano!

 

Otóż mam taki problem iż gdy wchodzę do gry (League of Legends) czyli po wyborze postaci oraz przywoływaniu (summoning) mogę zagrać 15 sek. (czyli wejdę do gry kupie sobie "Doran`s Blade" i lecę na linie) po czym mam czarny ekran lub niekiedy kremowy(?) kolor z paskami pionowymi (WTF?!) wkurzyłem się bo to był ranked game. Myślałem, że po prostu 1 raz może się zdarzyć no a tu 2 mecz taki sam, no i już się to dzieje od 2 dni :/. Najgorsze jest to, że nawet do pulpitu nie mogę wrócić, czyli jedyne co mogę wtedy zrobić to wyłączyć komputer i włączyć. Więc jak możecie to proszę pomóżcie.


  • 0




#2 OFFLINE   Contiv

Contiv
  • Użytkownik
  • 33 postów
5
Neutralny
  • Miejscowość:Konin

Napisano 12 kwiecień 2013 - 12:45

Wszystkie wiatraczki chodzą ? 

Wyczyszczone z kurzu ? Nie blokuje żaden kabelek ? 

Jaka temperatura karty graficznej w stresie ? 


Użytkownik Contiv edytował ten post 12 kwiecień 2013 - 12:45

  • 0

#3 OFFLINE   NewbieWithPC

NewbieWithPC
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 15 postów
0
Neutralny

Napisano 12 kwiecień 2013 - 14:56

Wszystko jest ok (wyczyszczone nic nie blokuje). Gdy wchodzę do gry to jest te 60/70 fps ale i tak mam czarny ekran nie wiadomo czemu :/.

Tutaj ss : http://img819.images...2/speedgood.png



REFRESH


Użytkownik NewbieWithPC edytował ten post 12 kwiecień 2013 - 14:16

  • 0

#4 OFFLINE   Youki

Youki
  • Moderator
  • 52455 postów
7976
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 12 kwiecień 2013 - 15:17

Podaj markę i moc zasilacza.


  • 0

Grzeczniej ... 

 

 

 


#5 OFFLINE   NewbieWithPC

NewbieWithPC
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 15 postów
0
Neutralny

Napisano 12 kwiecień 2013 - 15:58

Po co zasilacz?


  • 0

#6 OFFLINE   Youki

Youki
  • Moderator
  • 52455 postów
7976
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 12 kwiecień 2013 - 16:07

Po prostu podaj, problem występuje tylko w LoL-u ? 


  • 0

Grzeczniej ... 

 

 

 


#7 OFFLINE   NewbieWithPC

NewbieWithPC
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 15 postów
0
Neutralny

Napisano 13 kwiecień 2013 - 12:04

Tak tylko w LoLu

Codegen 400W (zmieniam na Corsair 450W ale to potem)



Ludzie bo teraz przyszło mi do głowy czy mi się kurw* nie spaliła k. graficzna :/.

Czy jest to możliwe?

Niestety dzisiaj gdy chciałem wejść do gry "TERA Online" też mi się tak stało.

Ale np. CS 1.6 mi się odpala normalnie kurde proszę pomóżcie czy coś może być nie tak z k. graficzną?

Czy jest ona do wyrzucenia?

Proszę o pomoc naprawdę mi na tym zależy bo k. graficzna jest całkiem nowa :/


Użytkownik NewbieWithPC edytował ten post 13 kwiecień 2013 - 12:02

  • 0

#8 OFFLINE   Youki

Youki
  • Moderator
  • 52455 postów
7976
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Dębica

Napisano 13 kwiecień 2013 - 13:13

Najpierw jeśli masz możliwość wziąć od kogoś inny markowy zasilacz i sprawdzić czy coś się zmieniło. 


  • 0

Grzeczniej ... 

 

 

 


#9 OFFLINE   NewbieWithPC

NewbieWithPC
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 15 postów
0
Neutralny

Napisano 14 kwiecień 2013 - 08:49

Właśnie mi przywieźli CORSAIR 450W ale okazało się, że nic nie widać nie ma ekranu nic a nic pokaże wam zdj.

 

1.Brakuje tu 1 kabla nie wiem jakiego :/ http://img715.images...30413124413.jpg

2.Pokazuje, że to jakiś numer 20 http://imageshack.us...30413124436.jpg

3.A tutaj czego nie ma w CORSAIR 450W(a w CODEGEN 400W to jest) http://img607.images...30413124505.jpg

 

Inni ludzie piszą mi, że to i tak wina k. graficznej, że się niby spaliła :/

 

PROSZĘ O POMOC!!!



REFRESH



Dodaje, iż w CORSAIR 450W powinien być kabel do nr 3. tutaj zdjęcie tego kabla w CORSAIR 450W http://imageshack.us...8830/kaabel.jpg

Czy mam to zgłosić na reklamacje?


Użytkownik NewbieWithPC edytował ten post 15 kwiecień 2013 - 16:33

  • 0

#10 OFFLINE   NewbieWithPC

NewbieWithPC
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 15 postów
0
Neutralny

Napisano 17 kwiecień 2013 - 14:28

ref


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)