Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

Komputer stacjonarny a Wi-Fi


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   kamilciaak

kamilciaak
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralny

Napisano 23 luty 2013 - 13:03

Witam. Mam problem z Wifi ..
Posiadam Internet z Neostrady (Livebox) .
Mam połączony do niego komputer stacjonarny przez kabel Ethernet i laptopa przez wifi . Chciałam podłącyć 2 komputer stacjonarny , kupiłam antene, przykręciłam ją do komputera i internetu nie ma .. Przez kabel działa, przez antenke nie .. dlaczego ?
  • 0




#2 OFFLINE   jnocctcop

jnocctcop
  • Użytkownik
  • 1630 postów
195
Dobry

Napisano 23 luty 2013 - 13:11

Sterowniki są?


  • 0

kategoria_intel.png

i3 / HD7770 / Corsair VS


#3 OFFLINE   kamilciaak

kamilciaak
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralny

Napisano 23 luty 2013 - 13:15

Tak, zostały zainstalowane z płyty .


  • 0

#4 OFFLINE   lukee8

lukee8
  • Użytkownik
  • 2035 postów
257
Znakomity
  • Miejscowość:DEATH
Poradniki

Napisano 23 luty 2013 - 13:23

Zainstaluj sp3 na win xp - jesli taki posiadasz.


  • 0

Gigabyte Ga-P31-DS3l // Nie pomagam na PW
Intel core 2 Duo e7200
DDR2 4GB
GeForce 9800Gtx+ HIS Radeon HD 5750 1GB HDMI

Be quiet! 600W  | Mildton 80|
userbar761712.gif


#5 OFFLINE   kamilciaak

kamilciaak
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 3 postów
0
Neutralny

Napisano 23 luty 2013 - 13:27

Nie posiadam, ale nie ma problemu aby go pobrać



Przepraszam źle zrozumiałam. Tak, posiadam XP ;p


  • 0

#6 OFFLINE   lukee8

lukee8
  • Użytkownik
  • 2035 postów
257
Znakomity
  • Miejscowość:DEATH
Poradniki

Napisano 23 luty 2013 - 14:02

z sp3?


  • 0

Gigabyte Ga-P31-DS3l // Nie pomagam na PW
Intel core 2 Duo e7200
DDR2 4GB
GeForce 9800Gtx+ HIS Radeon HD 5750 1GB HDMI

Be quiet! 600W  | Mildton 80|
userbar761712.gif


#7 OFFLINE   szaki

szaki
  • VIP
  • 6935 postów
700
Znakomity
  • Miejscowość:łódzkie

Napisano 25 luty 2013 - 17:48

SP3 nie SP3 moze mussz kupic karte Wi-Fi jak kupiłes sam antene to sie nie połczysz bo to kawał martwego plastiuku i metalu.

W liveboxie wyłacz filtr MAC lub dopisz MAC "anteny" :E czy co tam kupiłes lub naciskaj przycisk REG na liveboxie jak bedziesz próbował sie łaczyc. No i jak zabezpieczenie masz WPA2 to mus SP3, a jak SP2 to chociaz fixa dograj do obsługi WPA2, a jak SP1 to kaplica, albo co najwyzej zabezpieczenie WEP


  • 0

#8 OFFLINE   lukee8

lukee8
  • Użytkownik
  • 2035 postów
257
Znakomity
  • Miejscowość:DEATH
Poradniki

Napisano 01 marzec 2013 - 15:49

Dopiero teraz szaki zwrócił moja uwage ze "kupiłam antene"
Jestem ciekawy tylko gdzie ty ja przykreciłas?
Do jacka czy moze do fire-wire?
Moze jakies foto?^^


  • 0

Gigabyte Ga-P31-DS3l // Nie pomagam na PW
Intel core 2 Duo e7200
DDR2 4GB
GeForce 9800Gtx+ HIS Radeon HD 5750 1GB HDMI

Be quiet! 600W  | Mildton 80|
userbar761712.gif





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | Twój Sony Ericsson | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)