Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

nowy komputer, monitor nie chce dzialac?


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   diabelek333

diabelek333
  • Użytkownik
  • 31 postów
0
Neutralny

Napisano 14 czerwiec 2011 - 18:57

prosze o pomoc.
  • 0




#2 Guest_puciek_*

Guest_puciek_*
  • Gość

Napisano 14 czerwiec 2011 - 18:57

Jaki komputer, jaki monitor, jaki zasilacz, jakie objawy? Prąd w gniazdku masz?
  • 0

#3 OFFLINE   diabelek333

diabelek333
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 31 postów
0
Neutralny

Napisano 14 czerwiec 2011 - 19:01

Obudowa CM Elite RC-333 silver-black w/o PSU

Tacens Radix II 520

Płyta główna AM3 MSI 870A-G54 AMD870 4DDR3 USB3.0/RAID ATX


monitor acer 23"

prad jest w gniazku, wszystko inne dziala, wiatraki sie kreca


karta graficzna: GTX 560 Ti MSI

NIE MAM ZADNEGO KABLA WSADZONEGO DO JPWR2, GDY WLOZE TO KOMPUTER NIE CHCE SIE WLACZYC
  • 0

#4 OFFLINE   Alron

Alron
  • Użytkownik+
  • 3709 postów
534
Znakomity
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Gdansk

Napisano 14 czerwiec 2011 - 19:03

Założyłeś już drugi temat... -.-"

Po pierwsze - zakłada się w awariach komputerowych. Po drugie - pisze się w jednym. Po trzecie - jak podłączyłeś monitor do komputera? Wsadziłeś kartę graficzną w wejście PCI-Ex16? Włożyłeś do niej dwie wtyczki z zasilacza? (6 i 6+2 pin)
  • 0
AMD Phenom II X4 965 C2 @ 3,6GHz + Scythe Katana 3 / Gainward GTX280 1GB @ GTX285 + Accelero Xtreme GTX280 / Gigabyte GA-770T-UD3P / 4GB(2x2GB) Goodram 1333MHz / MC Carbon 620W HuntKey Jumper 550W - modularny, rzeczywista moc ponad 700w / Windows 7 Home Premium OEM / LG Flatron W2042S

Dołączona grafika

#5 OFFLINE   diabelek333

diabelek333
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 31 postów
0
Neutralny

Napisano 14 czerwiec 2011 - 19:06

Założyłeś już drugi temat... -.-"

Po pierwsze - zakłada się w awariach komputerowych. Po drugie - pisze się w jednym. Po trzecie - jak podłączyłeś monitor do komputera? Wsadziłeś kartę graficzną w wejście PCI-Ex16? Włożyłeś do niej dwie wtyczki z zasilacza? (6 i 6+2 pin)



http://www.tomshardw...r-jpwr2-plugged


karte wlozylem do pci-ex16

a moze problem polega na tym jpwr2 ?

dwie wtyczki z zasilacza?

http://t1.gstatic.co...DRQEoTJtkLg&t=1

czy mam polaczyc (te biale) 2x wtykami z zasilacza? czyli lacznie 4'ma?
  • 0

#6 OFFLINE   danielek316

danielek316
  • Administrator
  • 3699 postów
574
Znakomity
  • Miejscowość:Wronki

Napisano 14 czerwiec 2011 - 19:08

Regulamin forum określa wyraźnie że tematów nie wolno dublować. Wystarczy jeden wątek, dlatego też niniejszy duplikat zostaje przeniesiony do kosza.

W przypadku powtarzających się przypadków dalszego zakładania tego typu wątków, zostaną wyciągnięte konsekwencje regulaminowe.


  • 0

Dołączona grafika
by Pikusław

Dołączona grafika





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | Twój Sony Ericsson | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)