Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

windows 7 - brak dzwieku


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 OFFLINE   cubus88

cubus88
  • Użytkownik
  • 22 postów
0
Neutralny

Napisano 03 grudzień 2010 - 22:11

Witam, problem jest nastepujacy -

-zainstalowalem windowsa 7,
-zainstalowalem najnowsze sterowniki realtek,
-glosniki sa wykrywane przez niego ale nie odtwarza dzwieku,
-jak podlacze sluchawki pod przedni panel to dziala tylko jedna strona,
-2 dni temu glosniki i sluchawki na windows xp dzialaly wiec sa sprawne,
-glosniki podlaczone do pradu (lampka sie pali),
-glosniki podkrecone na max,
-stery sciagam przez jakis polecony program DRIVER MAX (probowalem jeszcze sam instalowac jakies 100 sterownikow pod xp/viste/7 ze strony producenta, oczywiscie wszystkie po kolei wyrzucalem),
-w menedzerze urzadzen wszystko bangla,
-zielona wtyczka od glosnikow jest w zielonym wejsciu.

Plyta glowna - asus p5k ze zintegrowana muzyczna karta
windows 7 na 32

ponizej screen z menedzera

nie wiem co jeszcze moze byc potrzebne, cos tam z everesta?

Załączone miniatury

  • Bez tytułu.jpg

Użytkownik cubus88 edytował ten post 04 grudzień 2010 - 17:03

  • 0




#2 OFFLINE   cubus88

cubus88
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 22 postów
0
Neutralny

Napisano 25 marzec 2011 - 13:43

nikt nie wie co z tym fantem?
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)