Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

Brak obrazu przy włączaniu komputera.


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 OFFLINE   misiek11122

misiek11122
  • Użytkownik
  • 100 postów
4
Neutralny
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Ś_____a

Napisano 07 maj 2010 - 11:56

Witam, mam pewien problem który co jakiś czas się pojawia. Czasem gdy włączę komputer to włącza się normalnie ale obrazu nie ma. Słychać muzykę gdy Windows się włącza ale czarny ekran jest. Dioda na monitorze jest pomarańczowa. Robi się tak raz na jakiś czas. Zauważyłem, że robi się tak często po wyłączeniu komputera i włączeniu go za ok. pół godziny. Czasem też komputer "zatrzymuje się" po wczytaniu Windowsa i jest czarny ekran i system nie włącza się. Dioda dysku mruga ok. raz na sekundę ale czarny ekran i cisza. Dopiero restart pomaga (tylko przy drugim problemie, przy pierwszym po prostu wyłączam przyciskiem kompa, słychać muzykę wyłączania i gasi się jakby normalnie został wyłączony, i po chwili jak włączę to wszystko działa jak należy). Proszę o pomoc. Pozdrawiam ;)
  • 0

CPU: i5 4670k / MOBO: Asrock z87 Extreme4 / RAM: Kingston 2x2GB DDR3 Hyper-X 1600MHz / GPU: MSI Radeon HD 7850 OC 2GB Twin Frozr III / PSU: Chieftec GPS 500AB A / AUDIOCreative Aurvana Live! + Asus Xonar DX / CASE: Tracer TRO-585








Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | Twój Sony Ericsson | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)