Skocz do zawartości

ForumPC.pl używa plików cookies, by ułatwić korzystanie z serwisu internetowego. Więcej informacji na ten temat znajdziesz w polityce prywatności.    Akceptuję używanie plików cookies



Zdjęcie

Wyskakuje niebieski ekran i komputer się restartuje


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 OFFLINE   makaa

makaa
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralny

Napisano 05 grudzień 2009 - 12:35

Ponieważ moj post zostal usuniety pisze odnowa



Witam jestem początkująca i prosze o pomoc.
Kiedy gram po pewnym czasie wyskakuje mi komunikat białe litery na niebieskim tle i komputer uruchamia się od nowa
a potem coś rakiego

BCCode: `0000080 BCP1:E250A004 BCP2:00000001 PCP3:F658702E
BCP4:00000001 OSVER:5_1_2600 SP:3_0 PRODUCT:768_1


Bardzo prsze o pomoc i Z Góry Dzięki




The sims 3

windows xp
home edition
dodatek SP3
795MHz, 0.99 GB RAM
  • 0




#2 OFFLINE   Ciribati26

Ciribati26
  • Użytkownik
  • 2 postów
0
Neutralny
  • Numer GG:

Napisano 05 grudzień 2009 - 12:50

Hm..mam podobny problem :) i też chciałam napisać temat o restartowaniu się kompa...ale w moim przypadku jest tak, ze włączam komputer, łączę się z netem...odpalam przeglądarkę i następuje restart kompa... może to się tak powtarzać kilka razy zanim komputer zacznie normalnie działać...nie wiem co robić ;/
  • 0

#3 OFFLINE   makaa

makaa
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralny

Napisano 06 grudzień 2009 - 14:30

Hm..mam podobny problem :) i też chciałam napisać temat o restartowaniu się kompa...ale w moim przypadku jest tak, ze włączam komputer, łączę się z netem...odpalam przeglądarkę i następuje restart kompa... może to się tak powtarzać kilka razy zanim komputer zacznie normalnie działać...nie wiem co robić ;/

niestety nikt nie pali się do pomocy
  • 0

#4 OFFLINE   tomek_g

tomek_g
  • VIP
  • 704 postów
36
Neutralny
  • Numer GG:
  • Miejscowość:Olsztyn

Napisano 06 grudzień 2009 - 14:57

Aby sprawdzić co powoduje te niebieskie ekrany wykonaj: http://www.forumpc.p...showtopic=16074
  • 0
Dołączona grafika Piszę poprawnie po polsku.
Niektórzy ludzie są mili - inni mówią prawdę

#5 OFFLINE   makaa

makaa
  • Autor tematu
  • Użytkownik
  • 5 postów
0
Neutralny

Napisano 10 grudzień 2009 - 18:09

[quote name='tomek_g' date='06 grudzień 2009 - 14:59 ' timestamp='1260107980' post='917029']
Aby sprawdzić co powoduje te niebieskie ekrany wykonaj: http://www.forumpc.p...showtopic=16074
dzięki

[quote name='makaa' date='10 grudzień 2009 - 18:02 ' timestamp='1260464578' post='919720']
[quote name='tomek_g' date='06 grudzień 2009 - 14:59 ' timestamp='1260107980' post='917029']
Aby sprawdzić co powoduje te niebieskie ekrany wykonaj: http://www.forumpc.p...showtopic=16074
dzięki
[/quote]


wyskoczyło mi coś takiego



Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86
Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved.


Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini011809-01.dmp]
Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available

WARNING: Whitespace at end of path element
Symbol search path is: SRV*c:\symbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols


Executable search path is:
Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible
Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Personal
Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236
Machine Name:
Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055d720
Debug session time: Sun Jan 18 20:57:10.906 2009 (GMT+1)
System Uptime: 0 days 10:43:10.594
Loading Kernel Symbols
...............................................................
................................................................
.................
Loading User Symbols
Loading unloaded module list
.......................
Unable to load image ialmdev5.DLL, Win32 error 0n2
*** WARNING: Unable to verify timestamp for ialmdev5.DLL
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ialmdev5.DLL
*******************************************************************************
* *
* Bugcheck Analysis *
* *
*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 10000050, {e2726000, 1, bfa0c63f, 1}

Użytkownik makaa edytował ten post 10 grudzień 2009 - 18:01

  • 0

#6 OFFLINE   RW11

RW11
  • Użytkownik
  • 16 postów
0
Neutralny
  • Miejscowość:Piła

Napisano 11 grudzień 2009 - 21:20

Miałem kiedyś taki sam problem, okazało się że miałem walnięte stery karty graficznej (geforce 6600).
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Przekaż 1% podatku na rzecz OPP | tanie domeny w PROGRESO

Zawartość każdej wiadomości wyraża poglądy i opinie jego autora, a nie administratorów czy moderatorów (poza wiadomościami pisanymi przez nich)