Ziebexiorex

Użytkownik
  • Zawartość

    33
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O Ziebexiorex

  • Urodziny

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Bolesław
  1. Taki error wyskakuje przy instalacji gta v, na 99% jest to wina napędu optycznego ale wole się upewnić. Od razu zapytam jaki polecacie najtaniej? Moja obudowa: https://www.morele.net/obudowa-zalman-zm-t4-plus-zm-t4-plus-830376/ (żeby ten nowy napęd optyczny pasował ;p) A to napęd optyczny wini na 99% dlatego że bardzo głośny jest i straasznie wolny więc pewnie troche zepsuty
  2. A na razie przez jakiś miesiąc mogę korzystać z tego co jest? (ostatnie pytanie)
  3. Jak najtaniej ale, żeby wszystko było dobrze
  4. Okej, a jaki?
  5. spaleniznometal
  6. A czy tak jak teraz jest (jeżeli w jakimś stopniu zasilacz jest uszkodzony) to można z niego na razie korzystać a wymienić zasilacz np. za miesiąc? Dodam jeszcze że ten zasilacz dziwnie pachnie
  7. Komputronik robi takie rzeczy? Ile to będzie kosztować?
  8. nikt :/ to co tylko serwis?
  9. Ale problem nie jest rozwiązany, nadal mi się wyłącza komputer przy graniu
  10. XFX RADEON RX 460 2GB GDDR5
  11. Niestety niezbyt :/ Zauważyłem, że wentylator na karcie graficznej nie pracuje, przynajmniej teraz jak w nic nie gram ale za sekunde sprawdzę czy przy większym "wysiłku" się włączą Przy grze wiatraczki się uruchomiły ale i tak po jakimś czasie się wyłączył
  12. Tak, to vs. Gra cs go ale było tak pare razy w innych więc to chyba nie ma znaczenia. Temperatury w spoczynku Reszta konfiguracji: Pł. Główna: Msi H110M PRO-D procesor: i3-6100 ram: 8gb 1 kość ddr4 karta grafiki: radeon rx 460 dysk1: 120gb toshiba ssd dysk2: jakiś stary 1tb talerzowy Temperatury powinny być w porządku ale sprawdzę i napisze Temperatura w "spoczynku" (włączony facebook i filmik na yt w fullhd): Temperatura w grze(to samo co w spoczynku +csgo):
  13. Zasilacz: corsair 450, dodam że kupiłem go jako używany
  14. Wszystko dobrze zrobiłem, to był instalator, próbowałem kilka razy wgrywać ponownie sterowniki Rozwiązane, musiałem zainstalować sp1
  15. Sprawdź w "Dźwięk" może masz włączony Miks Stereo jako domyślne nagrywanie